spermomax za ve sperme
 

- za 5x več sperme
- poveča velikost
- zveča trdoto
 
 

We Accept All
Major Credit Cards
RECENT EMAILS
---------------------
Marty 32
"... Hvala, paket sem prejel v 24 urah od naročila, rezultati pa so vidni že po prvem tednu!.."

Matt 35
"... Moj penis je večji za približno 2 cm, odkar uporabljam spermomax..."FREE GIFT:
LIFE MEMBERSHIP TO
SEX TIPS FOR MEN
ONLINE SEX GUIDE.

FREE TO ALL CUSTOMERS.

Sestavine SPERMOMAX-a

Spermomax sestoji iz vrste naravnih zelišč, ki skupaj dokazano zvišujejo količino sperme, erekcije in izboljšajo spolno moč.

Vsaka 350mg pastila vsebuje:

Withania somnifera 50mg
Družina: Solanaceae
Druga imena: Ashwagandha

Withania somnifera, je grmičevje, ki raste v Indiji in Severni Ameriki. Njegove korenine že tisočletja uporabljajo v indijskih kulturah kot alternativno obliko zdravljenja. Korenine Withania somnifere vsebujejo flavonoide in mnogo aktivnih sestavin reda withanolide. Raziskave zadnjih let so se poglobile v vlogo Withania somnifera zaradi njegovih učinkov proti vnetjem, tumorju, stresu, izboljšanju spomina, odpornosti, obnovitvenih sposobnosti ter delovanja kot antioksidant (glej raziskave spodaj). Skozi zgodovino pa se je korenina Withania somnifera uporabljala tudi za izboljšanje spolnosti.
 
Withania somnifera je zelišče, ki je razširjena v Ayurvedu, tradicionalnem zdravstveno-oskrbnem sistemu v Indiji. Withania somnifera se uporablja kot tonik in adaptogen, ki pomaga, da se telo prilagodi na stres. Poleg tega pa ima Withania somnifera dokazano antioksidantske sposobnosti ter spodbuja k zdravemu imunskemu sistemu.

Asparagus racemosus  50mg
Družina: : Asparagaceae
Druga imena: Satavari, liliaceous

Shatavari (Asparagus racemosus) je rastlina plezalka, ki raste v nižjih gozdnih področjih v Indiji. Sestavlja jo večvejasto steblo pod grmom, ki nosi številne vretenaste, sočne korenine.

Zdravilne lastnosti Asparagus racemosus-a so uporabne za zdravljenje številnih bolezni. Tudi ta rastlina se uporablja v Ayurvedi za različna stanja. Njegova glavna uporaba je kot spodbujevalec za zvišanje izločanja mleka med dojenjem. Uporablja se tudi zaradi dobrodejnih učinkov na ženski in moški reproduktivni sistem.


Mucuna pruriens 50mgmucuna
Družina: : Fabaceae

Druga imena: dopa bean

Mucuna (Mucuna pruriens) vsebuje naraven L-dopa— poznan zviševalec libida. V

Indiji je mucuna ena od dveh osnovnih zelišč, ki se jih predpisuje moškim, ki imajo probleme z erekcijo, moškim in ženskam z majhno spolno slo ter ženskam, ki prihajajo v menopavzo. Njena dolga zgodovina uporabe v indijski tradicionalni medicini dokazuje, da je rastlina učinkovita.

Asparagus adscendens 50mg
Družina: Asparagaceae
Druga imena: Loosestrife asparagus_adscendens

Je nižje bodičasto grmičevje z belimi grčastimi koreninami. Steblo je nizko in gladko. Odrastki so pokončni,
žlebičasti in trnkasti. Bodice so dolge 1.5 cm, debele in močne. Listi so gosti, vitki, vlaknasti, mehik in ukrivljeni. Plodovi so iz večih cvetov, cvetna kožica pa se razširi. Zrno je enosemenčno.

Loosestrife (Asparagus adscendens) tradicionalno uporabljajo kot afrodizijak in za zvišanje količine sperme. Vsebuje številne fitoaktivne glikoside, ki imajo številne lastnosti tonikov. Korenine Loosestrife-ja naj bi prav tako pomagale pri izčrpanosti, vključno z izgubo spolne moči, povezano s staranjem.


Pueraria tuberosa 50mg
Družina: Leguminosae
Druga imenas: Bidarikand, Indian Kudzu, Red Indian Kudzu, white Indian Kudzu, Kudz
 
Pueraria tuberosa je plezalka z lesenim grčavim steblom. V Ayurvedi je ta rastlina uporabljana kot tonik proti glavobolom in kot afrodizijak. Korenine naj bi imele blažilne hladilne učinke pri vročini, kot tudi za obkladke proti otečenim sklepom.

Asteracantha longifolia 25mg
Družina: Acanthaceae
Druga imena: Kuliakhara, Hygrophila


Hygrophilia auriculata je robustna letna rastlina, s podrastnim deblom, ki se zoži v odrastke z rumenimi cvetovi. Uporablja se pri nepravilnostih v genitalno-urinalnem sistemu in pomaga pri impotenci, pomanjkanju sperme in zviša količino semen.

Tribulus terrestris 25mg
tribulusDružina: Zygophyllaceae
Druga imenas: Small Caltrops,  Land Caltrops,  Puncture Vine

Tribulus Terrestris je spremenljiva, letno ležeča rastlina. Korenine so vitke in valjaste, svetlo rjave in malenkost aromatične. Listi so sodopernati; , light brown and faintly aromatic. The leaves are paripinnate; z lističi, 5-8 skoraj eniakih parov. Cvetovi so rumeni, sadeži okrogli, sestavljajo jih 5-12 kokov, v katerih se nahajajo semena.

Tribestan (Tribulus Terrestris) izboljša spolnost in podaljša erekcijo pri moških. Pri ženskah izboljša spolno aktivnost, stimulira nastanek jajčec in ima še druge pozitivne učinke. Tradicionalno so jo uporabljali kot prehranski dodatek za izboljšanje spolne sle ter moči. Tribulus Terrestris izboljša tudi količino testosterona pri moških.

Hibiscus abelmoschus 25mg
Družina: malvaceae.
Druga imena: Ambrette Seeds, Hibiscus Abelmoschus, Musk Mallow, Musk Okra,
hibiscus_abelmoschus Ornamental Okra, Annual Hibiscus, Yorka Okra, Galu Gasturi, Bamia Moschata.

Abelmoschus Moschatus je nežno naravno zelišče, ki raste v premeru do dveh metrov in ima nežna dlakasta stebla. Ima podzemen gomolj, ki je v sušnem obdobju tudi edino, kar ostane od te rastline. Ko pa nastopi deževje, ponovno vzkali. Je sorodnik užitnega rožnatega sleza in za aborigine predstavlja vir prehrane.

Semena so uporabljana v medicini, saj imajo diuretične, blažilne in stomatične učinke. Prav tako delujejo stimulativno kot antiseptic, tonik in afrodiziak.

Anacyclus pyrethrum 12.5mg
anacyclus_pyrethrumDružina: Compositae
Druga imena: Akarakarabha,  Akarkara


Anacyclus pyrethrum raste v Arabiji in Siriji.

Je hermafrodit (ima tako moške kot ženske organe). Rastlina raste v svetlejši (peščeni) in ilovnati prsti, posebej uspešno na kislih, nevtralnih in bazičnih prsteh. Ne raste v senci. Potrebuje vlažno prst.

Vsebuje močne stimulacijske lastnosti in jo uporabljajo za blaženje revmatizma in kot zdravilo pri spolnih disfunkcijah.


Myristica fragrans 12.5mg
Myristica
Družina: Myristicaceae
Druga imenas : Mace, Nutmeg , Jatikosha, Jatipatra, Jatipatri (Jaatipatree), Jatiphala, Jatiphalam

Myristica fragrans je zimzeleno aromatično drevo. Rastlina raste v Moluccasu, sedaj jo gojijo tudi v mnogih tropskih deželah na obeh hemisferah.


Nutmeg naj bi imel pozitivne rezultate pri izkašljevanju, proti glistam, kot afrodiziak in kot blažilec stresa, ki ga uporabljajo psihiatri. Uporablja se kot tonik in se priporoča za zdravljenje vnetja mehurja in urinskega trakta. Mace se uporablja v tradicionalni medicini za zdravljenje revmatizma. Ima proti-vnetne in protibakterijske lastnosti.
DOMOV | VPRAŠANJA | MNENJA | NAROČI ZDAJ | KONTAKT | SESTAVINE | TV ADVERT | WEBMASTERS
© 2021 www.spermomax.org

These statements have not been evaluated by any medical authority, and are for educational purposes only. This product is not a medicine, and is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. Always read the label and take only as directed. If symptoms persist or you have side effects see you healthcare professional. If you are on medication or suffer any major health concerns, review the product with your doctor first.


Privacy Policy | User Agreement